Расински округ » Вести » Посета „ТРАЈАЛ КОРПОРАЦИЈИ“

Посета „ТРАЈАЛ КОРПОРАЦИЈИ“

На иницијативу Драгутина Вељковића, начелника Расинског управног округа, руководство Tрајал коорпорације организовало је прошле недеље састанак са одговорним  представницима више окружних ресора и Регионалне привредне коморе.

Домаћини су информисали госте о напорима за освајање производње теретних пнеуматика посебних димензија, инвестицијама у развој већ постојећих производних линија и текућим проблемима у чијем решавању могу да помогну представницим Расинског округа и локалне самоуправе. Намера руководства је да до краја године стопроцентно упосли постојеће капацитете и у плану су инвестиције у вредности од пет милиона евра до краја текуће и још осам до краја наредне године.

Начелник расинског управног округа, Драгутин Вељковић је нагласио да је жеља локалне самоуправе али и Владе Републике Србије да се изађе у сусрет „Трајал коорпорацији“

„Трајал“ је приватизована фирма која има добар потенцијал. Тај развојни потенцијал смо имали прилике да добијемо на увид и то нам ствара оптимизам који је сигурно неопходан за интерактиван однос, како би се помогло и руководству и радницима – рекао је начелник Расинског округа представницима послодаваца и медија.

Оставите одговор