Редовна конференција за новинаре

Дана 14. 04. 2009. године, у седишту Расинског управног округа, одржана је редовна конферецнија за новинаре.

Начелник управног округа, Драгутин Вељковић упознао је представнике медија са активностима на реализацији закључака које је Савет округа донео на последњој седници. Нарочито у делу обезбеђења услова за рад судске јединице Трговинског суда у Краљеву, стварању предуслова за отварање регионалне (обласне) развојне канцеларије, као и регионалних канцеларија за рурални развој и младе.

Конференција за новинаре
Конференција за новинаре

Конференцији су присуствовали и начелници инспекција: санитарне, Горан Марковић, тржишне Аница Лукић Данчетовић и инспекције рада, Југослав Вељковић, који су присутне упознали са активностима служби у првом кварталу 2009. године и текућим, обједињеним акцијама као и шеф Стручне службе Расинског округа, Дејан Јовац, који је иформисао о предузетим мерама штедње и буџетским уштедама Стручне службе, такође у првом кварталу, текуће године.

Начелник управног округа, на крају конференције изнео је податке везане за актуелне инвестиционе активности на територији округа (Нова Слога, Трстеник, Вулић – Вулић, Варварин, предстојећу изградњу хотелских капацитета – Брус, Сребренац и предстојећу инвестицију француског предузећа на локацији бившег “22 Јула”.)