Ка регионалној депонији

Дана 25. 03. 2010. године, у присуству представника свих локалних самоуправа Расинског управног округа, одржана је презентација Српско-холандског пословног савета са следећим дневним редом:

1. Израда комуналних депонија у склопу пројекта о геосинтетичким материјалима;

2. Будући рад и развој српског-холандског пословног савета у области инфраструктуре, заштите животне средине, нових технологија и инвестиција.

Поред Ненада Чоловића и Др. Милана Душковића представника Савета, седници је присуствовао и Иван Андрић, директор Завода за коловозне конструкције при Институту за путеве републике Србије.

Са састанка...

Начелник Расинског управног округа, Драгутив Вељковић, изразио је задовољство чињеницом да је у организацији Округа, одржано, до данашњег дана, четири презентације на тему управљања чврстим отпадом, изнет читав спектар технолошких и организационих идеја у овој области и изразио уверење да непосредно следи формирање заједничког радног тела, те припрема међуопштинског споразума и аката који следе.

Такође изнет је и читав низ могућих области за сарадњу са Српско-холандским пословним саветом пре свега у области изградње инфраструктуре и заштите животне средине.

Оставите одговор