Ka regionalnoj deponiji

Dana 25. 03. 2010. godine, u prisustvu predstavnika svih lokalnih samouprava Rasinskog upravnog okruga, održana je prezentacija Srpsko-holandskog poslovnog saveta sa sledećim dnevnim redom:

1. Izrada komunalnih deponija u sklopu projekta o geosintetičkim materijalima;

2. Budući rad i razvoj srpskog-holandskog poslovnog saveta u oblasti infrastrukture, zaštite životne sredine, novih tehnologija i investicija.

Pored Nenada Čolovića i Dr. Milana Duškovića predstavnika Saveta, sednici je prisustvovao i Ivan Andrić, direktor Zavoda za kolovozne konstrukcije pri Institutu za puteve republike Srbije.

Sa sastanka...

Načelnik Rasinskog upravnog okruga, Dragutiv Veljković, izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je u organizaciji Okruga, održano, do današnjeg dana, četiri prezentacije na temu upravljanja čvrstim otpadom, iznet čitav spektar tehnoloških i organizacionih ideja u ovoj oblasti i izrazio uverenje da neposredno sledi formiranje zajedničkog radnog tela, te priprema međuopštinskog sporazuma i akata koji slede.

Takođe iznet je i čitav niz mogućih oblasti za saradnju sa Srpsko-holandskim poslovnim savetom pre svega u oblasti izgradnje infrastrukture i zaštite životne sredine.

Ostavite odgovor