Позив на виртуелни Сајам студентске стручне праксе у јавној управи 2023/2024.

Позивамо све  студенте пет државних универзитета на трећи по реду виртуелни Сајам студентске стручне праксе у јавној управи 2023/2024. који ће бити одржан као онлајн догађај 15. новембра, са почетком у 10 часова. На овом Сајму ће студентима бити понуђено 890 места за стручну праксу, у 73 органа јавне управе широм Србије (33 града и општине).

Цео догађај се одвија на посебно креираној дигиталној  платформи у виртуелном простору репрезентативног здања Владе Републике Србије, што ће га учинити додатно занимљивим.

Током Сајма студенти ће имати прилику да кроз серију трибина и презентација сазнају више о понуди места за студентску стручну праксу, као и да у комуникацији са представницима универзитета и органа јавне управе добију све информације о пракси, начину пријављивања за праксу, као и о роковима за реализацију целог процеса.

Све информације о студентској стручној пракси у јавној управи и Сајму можете пронаћи на сајтуhttps://strucnapraksa.mduls.gov.rs/, на коме је и улаз на Сајам.

Позивамо све студенте да присуствују овом Сајму, јер он може бити и одлична шанса за почетак успешне професионалне каријере.