Poziv na virtuelni Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi 2023/2024.

Pozivamo sve  studente pet državnih univerziteta na treći po redu virtuelni Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi 2023/2024. koji će biti održan kao onlajn događaj 15. novembra, sa početkom u 10 časova. Na ovom Sajmu će studentima biti ponuđeno 890 mesta za stručnu praksu, u 73 organa javne uprave širom Srbije (33 grada i opštine).

Ceo događaj se odvija na posebno kreiranoj digitalnoj  platformi u virtuelnom prostoru reprezentativnog zdanja Vlade Republike Srbije, što će ga učiniti dodatno zanimljivim.

Tokom Sajma studenti će imati priliku da kroz seriju tribina i prezentacija saznaju više o ponudi mesta za studentsku stručnu praksu, kao i da u komunikaciji sa predstavnicima univerziteta i organa javne uprave dobiju sve informacije o praksi, načinu prijavljivanja za praksu, kao i o rokovima za realizaciju celog procesa.

Sve informacije o studentskoj stručnoj praksi u javnoj upravi i Sajmu možete pronaći na sajtuhttps://strucnapraksa.mduls.gov.rs/, na kome je i ulaz na Sajam.

Pozivamo sve studente da prisustvuju ovom Sajmu, jer on može biti i odlična šansa za početak uspešne profesionalne karijere.