Стручна служба Расинског управног округа

У Расинском управном округу постоји стручна служба управног округа, задужена за стручну и техничку потпору начелнику управног округа и послове заједничке свим окружним подручним јединицама органа државне управе.

Стручном службом управног округа руководи начелник управног округа који одлучује и о правима и дужностима запослених у стручној служби.

За обављање послова из делокруга Стручне службе образован је Одсек за опште послове у оквиру кога се обављају послови: остваривања сарадње са органима државне управе, локалне самоуправе и другим органима и организацијама, пружа стручну и техничку потпору начелнику управног округа и за послове заједничке свим окружним подручним јединицама органа државне управе, управне послове у вези заснивања и престанка радног односа и остваривања права из радног односа, планирање извршења буџета и квота, набавка, чување и издавање канцеларијског и другог потрошног материјала и ситног инвентара, пријем евидентирање, здруживање, развођење, архивирање и експедиција предмета, дактилографски послови и послови умножавања материјала, превоз путничким аутомобилима, текуће одржавање пословног простора .

Министарство надлежно за послове управе надзире сврсисходност рада стручне службе управног оокруга, прати оспособљеност запослених у њој и издаје инструкције.

ОРГАНИЗАЦИЈА СЛУЖБЕ И СТАЊЕ КАДРОВА

Правилником о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Стручној служби Расинског управног округа утврђено је унутрашње уређење, начин руковођења, укупан број радних места са називом, описом послова и потребним бројем извршиоца за свако радно место у Стручној служби Расинског управног округа.

На наведена акта Влада Републике Србије дала је сагласност 17.новембра 2005. године.

Организациона шема по систематизацији:

ШЕФ ОДСЕКА: Дејан Јовац
Контакт тел: 037-429-795, 037-441-190
Е-маил: расинскиокруг@птт.yу

ФИНАНСИЈСКИ ПОСЛОВИ: Живана Гавриловић
Контакт тел: 037-429-795

КАНЦЕЛАРИЈСКИ ПОСЛОВИ, ОПЕРАТЕРИ, ДАКТИЛОГРАФИ:
Бисерка Тодоровић
Радмила Радоњић
Виолета Живковић
Виолета Агатоновић
Контакт тел: 037-444-996, 037-427-944 лок.155

КАБИНЕТ НАЧЕЛНИКА
Технички секретар: Светлана Томашевић
Контакт тел: 037-429-795
Фаx: 037-439-962
Возач начелника: Слободан Јовановић