Poseta “TRAJAL KORPORACIJI”

Na inicijativu Dragutina Veljkovića, načelnika Rasinskog upravnog okruga, rukovodstvo Trajal koorporacije organizovalo je prošle nedelje sastanak sa odgovornim  predstavnicima više okružnih resora i Regionalne privredne komore.

Domaćini su informisali goste o naporima za osvajanje proizvodnje teretnih pneumatika posebnih dimenzija, investicijama u razvoj već postojećih proizvodnih linija i tekućim problemima u čijem rešavanju mogu da pomognu predstavnicim Rasinskog okruga i lokalne samouprave. Namera rukovodstva je da do kraja godine stoprocentno uposli postojeće kapacitete i u planu su investicije u vrednosti od pet miliona evra do kraja tekuće i još osam do kraja naredne godine.

Načelnik rasinskog upravnog okruga, Dragutin Veljković je naglasio da je želja lokalne samouprave ali i Vlade Republike Srbije da se izađe u susret “Trajal koorporaciji”

“Trajal” je privatizovana firma koja ima dobar potencijal. Taj razvojni potencijal smo imali prilike da dobijemo na uvid i to nam stvara optimizam koji je sigurno neophodan za interaktivan odnos, kako bi se pomoglo i rukovodstvu i radnicima – rekao je načelnik Rasinskog okruga predstavnicima poslodavaca i medija.

Ostavite odgovor